Kina trenger utenlandsk ekspertise

Kina legger til rette for at utenlandsk ekspertise skal kunne bo og jobbe i landet. I juli lanserer de “visum for eksperter”, med gyldighet i oppptil fem år. Kinesiske myndigheter melder nemlig at behovet for ekspertise i landet er prekært.

Tekst: Bente Puig

Det vil lanseres to type visum for eksperter: R1 og R2. R1 innvilges for opptil fem år, mens R2 gjelder for et halvt år av gangen. Kinesiske myndigheter understreker at denne typen visum kun er for utenlandske eksperter med godkjent fagbrev fra sitt land, eller inneha de faglige erfaringer kinesiske selskaper har behov for.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Kilder ved teknologisk institutt melder at det er stort behov for ledere for multinasjonale selskaper, ekperter i vitenskap og undervisning, samt personer innenfor kultur og idrett. Det er skattevesenet og utlendingsdirektøratet som har publisert listen over sektorene med de største behovene.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler