Karneval i Alfaz del Pi lørdag 18.Februar

Fiesta-rådmann ved rådhuset i Alfaz del PI, Juan Carlos Casiano, og presidenten i fiesta-kommiteen Pepe Aznar, har jobbet side om side i forberedelsene til årets karneval, med aktiviteter både for store og små.

Tekst: Bente Puig

Karnevalet foregår i Mayorales-teltet (det kommunale teltet på den gamle skoleplassen) lørdag 18. februar. Kl. 16.30 starter aktivitetene for barna med musikk og leker.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Juan Carlso Casiano lover historiens beste karnevalsfeiring. Inngangsbilletten koster fem euro per person, og kan kjøpes i Bar Lina, videobutikken , frisørene Bonoso og Pasarel-la.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler