Julegotteri i Albir

Den skandinaviske gotteributikken vis a vis Lidl i Albir er julepyntet og klar til å servere skandinaver og spanjoler julens gotterier.


Tekst: Bente Puig

Casa Caramelo ble til etter at svenske Håkan Thureson var på besøk hos sin søster og svoger, men uten å finne det gotteriet han trengte for å slukke behovet. Da kom ideen om å innføre nettopp det skandinaver liker og er vant til.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Som sagt så gjort
Sammen med søsteren og den norske ektemannen Per Venbakken satset Håkan og hans fru på import og salg av gotteri i Spania. Etter tre måneder er status slik man hadde regnet med og håpet på. Mest overraskende er det kanskje at spanjolene ser ut til å like skandinaviske godsaker. Mindre sukker og mer smak, slår godt an også her. Nå studerer grunderne på om de skal starte flere butikker.

Torrevieja, Alicante og Benidorm er aktuelle steder. Til jul vil man selge julekorger med gotterier. En gaveide til de som har alt fra før? En prøve på julesalget får man på julemessen i Alfaz, der butikken vil delta 10 og 11. desember.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler