INTERNASJONALE DAGER I FUENGIROLA

I tidsrommet 1 – 5. mai kan du reise “verden rundt” på et par timer på feriaplassen i Fuengirola. Over 30 forskjellige land og spanske regioner byr på mat, drikke og kultur fra sine respektive hjemsteder. Man regner med at over en million mennesker er innom i løpet av festivalen, som er åpen fra kl. 12 – 04 alle dagene.

Tekst: Costanytt

Sammen med Finland er Norge det eneste nordiske land med egen “caseta”. Her stiller Sjømannskirken opp med egen stand hvor vi selger vafler og informerer om Sjømannskirkens arbeid på Solkysten. Sjømannskirkens stand vil være betjent fra kl. 15-22 alle dager.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler