Internasjonal musikkonkurranse i Alfaz del Pi

For 25. året på rad arrangerer Canio Promoción de Cursos Musicales internasjonal musikkonkurranse for pianister, musikere som spiller strenginstrumenter eller spiller kammermusikk i Spania. Formålet med kurset er å spesialisere musikerne, og forberede dem på en nasjonal og internasjonal karriere.

Tekst: Bente Puig

Det vil være individuelle og felles timer på hvert enkelt instrument, felles øvinger og i orkester. Kurset holdes ved skolen i Albir, El Racó, og på Forum Mare Nostrum i Alfaz del Pi. Elevene vil også være med på aktiviteter utenom kursstedet for å bli kjent med området. I løpet av kurset vil elever og lærere holde konserter i nærområdet. Elevene får ved kursslutt et diplom for sin deltakelse. Elevene må ha egne instrumenter, og ha musikkstudier. For mer informasjon, se www.musica75.es, eller kontakt via e-mail caniopcmac@yahoo.es eller telefon: 947224446 / 635102432. Påmeldingsfrist 4. juli. Kursdato 22. til 28. juli.

Leiebil Alfaz del Pi – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler