IMED Levante med ny fertilitetsklinikk

Ordfører i Benidorm, Agustín Navarro, deltok fredag 19. april på den offisielle åpningen av den nye fertilitetsavdelingen ved IMED Hospital Levante. VITA Medicina Reproductiva befinner seg på nevnte sykehus i Benidorm, og har som mål å bli et internasjonalt referansepunkt for pasienter som søker kunstig befruktning eller behandling for å bli gravide.

Tekst: Bente Puig

Under den offisielle åpningen, ga ordføreren uttrykk for at dette er et viktig initiativ for Benidorm, som vil bidra til å øke helseturismen i byen. Kilder ved sykehuset melder at avdelingen har vært åpen en stund, og at de nå har to pasienter til behandling. Begge viser positiv respons på behandlingen, og har oppnådd sine mål med et sunt svangerskap.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

På åpningen deltok representanter fra helsevesenet, politikken, organisasjoner og privat næringsliv.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler