II ALBIR OPEN HOSPITAL CLINICA BENIDORM DE BOCCIA

Turneringen gikk av stablen på banene til Kirkesenteret i Albir, hvor de fleste var spillere som vanligvis frekventerer disse og “Parken” nede i Albir. Det var stort frammøte av mange skuelystne og turneringen ble avviklet i strålende vær og god stemning!

TEKST: TOM BJØRNØ

Det ble spilt på 4 baner, med totalt omkring 70 deltakere. Seansen ble avsluttet med premieoverekkelser og bevertning. Det var flott å se hvor stor iver og dyktighet som deltagerene la for dagen, – minst like stort som å delta i “Birken”, mente enkelte.

Leiebil Albir – Garantert billigst

For uten om at det ble utdelt 5 trofeer til de 5 beste på hver bane, ble turneringen formelt vunnet av : HERREKLASSEN: – Alf Kvernmoe og DAMEKLASSEN: – Astrid Barnes. Vandre-premien gikk i år også til laget fra Kirkesentret. Dette er deres 2. “napp” i trofeet. Dette er den andre Boccia turneringen som HOSPITAL CLINICA BENIDORM arrangerer for nordmenn i området og det er allerede bestemt en ny turnering i mars 2013. Da håper man også på å kunne få med lag fra flere steder på Costa Blanca.

Det anslås at det er mange hundre nordmenn som gjennom vinterhalvåret har stor glede og hygge av denne populære sporten langs kysten. I motsetning til sist år, ble det i år ikke mulighet til å “skåle i cava” til ære for de som gikk seirende ut av turneringen, da dette ikke harmonerer med vedtektene på Kirkesentret. – Men dette hadde ingen betydning, tilføyer Svein fra Hospital Clinica Benidorm, stemningen var likevel helt på topp under hele turneringen og spesielt etter hvert som de flotte trofeene ble delt ut.

Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania i 2012.


Leave a Reply

Your email address will not be published.