Idyllisk stemning ved Akinon Resort Center

 

SPANIA: Døgnets rytme gir forskjellig stemning på Akinon Resort Center i La Nucia. Solen går opp bak fjellene, – sollyset tennes som en glødende lampe.

 

Når solen stiger opp i horisonten ved fjellene, kaster solstrålene lys over landskapet. Deler av fjellet ligget i skyggen. Fjellets formasjoner blir mer dramatisk og vilt i de skyggefulle delene av fjellet. Den blå klare himmelen er en sterk kontrast til det harde fjell-landskapet, og den frodige vegetasjonen.

 

 

Ved solnedgang senkes solen bak horisonten, sollyset slukkes og mørket dekker landskapet. Belysningen rundt på området, skaper spennende og vakre kontraster. Jeg opplever landskapet og bygningene på en annen måte enn i dagslys. I mørket er kontrastene hardere. Lyssettingen skaper stemningsfulle variasjoner, det hele blir nesten litt magisk.

 

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

 

Jeg simpelten elsker sollyset med sine klare farger, – skillet mellom skygge og lys. Men jeg lar meg ofte fascinere av mørkets kontraster. Mørkets skygger kan være vakkert, mektig og dramatisk på samme tid.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Hva er idyllisk stemning for deg?

 


Dette innlegget er opprinnelig publisert av Anniken Hagen, utgiver av reisebloggen Annikensverden.com. Ønsker du å publisere dine innlegg på www.spania24.no? Da kan du lese mer om hvordan publisere dine blogginnlegg her.
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler