Hvordan få din Blogg til å bli elsket av Google

Hvor ofte går du inn på internett for å lete etter noe informasjon som du trenger? Jeg gjetter at du gjør det ofte. Søkemotorer spiller en viktig rolle når det gjelder å gjøre informasjon lett tilgjengelig for internettbrukere ved bare et enkelt klikk på musen. Blant de forskjellige søkemotorene er Google utvilsomt en av de mest respekterte, mest sette og mest brukte søkemotorene til dags dato. Benytt sjansen til å rangere høyt i søkemotorene med bloggen din i idag.

God rangering i Google er viktig

Nå for tiden er det ikke nok å lage en nettside eller blogg for firmaet eller forretningen din, for millioner av nettsider slåss om dine kunders oppmerksomhet. Hvis du vil tiltrekke mange besøkende til nettsiden eller bloggen din, og skille deg ut fra mengden, må du rangere godt hos søkemotorene, spesielt Google.

Hva som fungerer for Google

Hvis du selv har forsøkt å slåss mot konkurentene dine, og prøvd å gjøre nettsiden eller bloggen din til en suksess, må du først forstå hva som trengs for å regnes som den beste hos Google. Regelmessig innsats mot dette målet vil hjelpe deg til å lage en suksessrik, innbringende nettside som tiltrekker seg verdifulle besøkende og gjør at du har muligheten til å tjene penger på bloggen din.

Google elsker unikt aktuelt innhold

Grunnen til at Google topper popularitetslisten hos nettsurfere, er fordi den viser den mest aktuelle og nyeste informasjonen på sine søkeresultater straks noen skriver en søkeforespørsel. Googles hjelpere legger stadig til nye nettsider i registeret sitt, og det ville være en underdrivelse å si at Google elsker innhold!

Jo mer, jo bedre

Du kan ikke lage en 5 siders nettside og la det være med det. Google liker og respekterer nettsider som jevnlig blir oppdatert med nytt, friskt og velskrevet innhold.  Tross alt er det innholdet eller ordene som er brukt på nettsiden som avgjør kvaliteten på den gitte informasjonen. Uansett om du eier en nettside med informasjon, eller tilbyr et produkt/en tjeneste, så er det innholdet på nettsiden som kommuniserer med besøkende på nettsiden din.

Ved jevnlig å ta med aktuelt og unikt innhold av høy kvalitet på nettsiden eller bloggen din, blir du en favorittkilde til informasjon for dine besøkende; du får også respekt hos Google, som vil anse deg som en verdifull ressurs. Så snart dette skjer, vil Google jevnlig sende sine søkere til din nettside, noe som forbedrer sjansene om å komme på toppen av listen for dine søkeord.

Hvordan legger du til kvalitetsinnhold på bloggen din?

Det finnes tallrike måter du kan legge til aktuelt innhold på bloggen din. Her er bare noen av dem –

 • Skriv informative artikler som gir nyttige tips og råd til dine besøkende.
 • I tillegg til å legge dem til bloggen din, vurder muligheten til å forelegge originale og unike artikler til artikkelregisteret sammen med detaljer om firmaet ditt og nettsiden din.
 • Ha en firmablogg og oppdater den jevnlig med nyheter om nye produkter og nyutsendelser etc.
 • Oppdater jevnlig bloggens innhold for å få med de viktigste og mest målrettede nøkkelordene.
 • Bruk sosiale markedsføringsverktøy i media for å nå ut til et globalt publikum.
 • Skriv gjestepost på andres blogger og skriv link til din egen blogg.

Hvis du ikke allerede har gjort det, begynn å fokusere på innholdet på bloggen din!

2 thoughts on “Hvordan få din Blogg til å bli elsket av Google

 • June 22, 2010 at 5:18 pm
  Permalink

  Her var det litt nyttig å få med seg, men det er nok ikke like enkelt som det sies her. Det er kun noen få og kanskje så få som 30 mennesker i Norge som tjener gode penger på bloggen sin, det er de peneste, og de som skriver ofte, de er jenter mellom 16 og 20 som ser smæsing ut. Vi som er anonyme har liten eller ingen sjanse til å tjene gode penger desverre- Husk at Norge er et lite land, og å få lesere fra andre land må man helst skrive på engelsk, og det er ikke like lett for de yngste det heller:)

 • June 22, 2010 at 5:19 pm
  Permalink

  Her gjorde jeg en feil og sendte innlegg med min gamle link, det er ihvertfall feil måte og jobbe på he he:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *