«Huerta har ikke peiling…»

Talsmann i PP lyver hver gang han åpner munn, sier talsmann for PSOE regjeringen i Alfaz del Pi, Toni Such tydelig irritert over svertekampanjen til Maite Huerta.

Tekst: Bente Puig

Such mener kampanjen er som et «røyksignal for å avlede oppmerksomheten bort fra de interne konfliktene innad i PP der blant annet generalsekretæren avgikk rett etter å ha fått vervet». Juan Carlos Casiano, rådmann for fiesta og arrangementer, anklages av PP for sløsing av penger da han ifølge PP skal ha «frotset i reker på kommunens regning» den 6. november «sammen med 4 venner og en natt på hotell». Regningen Huerta sikter til er på 295 euro og inkluderer ganske nøyaktig en natt på hotell. – Dette er summen som skuespilleren Goyo Jiménez fikk som «pregonero» under fiestaen, inkludert middag for fire og en natt på hotell, uttaler Toni Such som også redegjør for en faktura på 3400 euro til et lokalt supermarked: – dette er innkjøp for hele 2012 for varer fordelt på matbankene og sosialkontoret for utdeling til trengende familier.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Toni Such er lei av anklagene til Maite Huerta og uttaler at: Señora Huerta jobber ikke, hun har ikke peiling selv om hun i enkelte av sine svertekampanjer later til å ha det. Hun har ingen kjennskap til hva som foregår i kommunestyret. Siden 2007, fra starten av vår regjeringsperiode, har vi ført en strikt kontroll over utgiftene, og disse har blitt betydelig redusert. Vi har hele tiden visst at Huerta ikke har peiling, og hennes intensjon er heller ikke god………en uærlig sjel tror at alle er ens likesinnede.
Leave a Reply

Your email address will not be published.