Hotellene i Benidorm hjelper til med mat

Hotell Regente i Benidorm er bare ett av flere hoteller som nå trår til for å gi mat til sultne mennesker. Direktør Vilamediana har tatt kontakt med hjelpeorganisasjonen Plataforma Solidaridad og de vil ko-ordinere utleveringen av mat og velge ut familier som kan komme og bli bespist. Direktør Vilamedia skal ha æren for å ha fått igang dette hjelpeprogrammet!

AV: K.J. HERMANRUD

“Det er på tide at vi får organisert et slikt hjelpeprogram her i Benidorm, “sier Sen. Vilamediana. “Hver dag kastes det store mengder mat fra hotellene her. Det viktige er å få organisert distribusjonen av denne maten til de trengende. Og her kan Plataforma hjelpe oss. “Nå starter Plataforma Solidaridad sitt arbeide blandt de 129 hotellene som har meldt sin interesse i dette hjelpeprogrammet. Sebastian Ruís fra Plataforma forklarer at hver mottager må ha en plastikkboks med lokk. Han/hun må også skrive under på at maten de mottar er frisk.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

Maten deles ut etter kølapper og det gis ut to måltider pr. dag, lunsj og middag. I Benidorm er det for tiden over 1600 mennesker registrert hos Caritas og Røde Kors. Hotelforbundet HOSBEC snakker nå med sine medlemmer for å få hjelp med ulltepper og mat.


Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania nr.1 2013


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler