Hotellene i Benidorm hjelper til med mat

Hotell Regente i Benidorm er bare ett av flere hoteller som nå trår til for å gi mat til sultne mennesker. Direktør Vilamediana har tatt kontakt med hjelpeorganisasjonen Plataforma Solidaridad og de vil ko-ordinere utleveringen av mat og velge ut familier som kan komme og bli bespist. Direktør Vilamedia skal ha æren for å ha fått igang dette hjelpeprogrammet!

AV: K.J. HERMANRUD

“Det er på tide at vi får organisert et slikt hjelpeprogram her i Benidorm, “sier Sen. Vilamediana. “Hver dag kastes det store mengder mat fra hotellene her. Det viktige er å få organisert distribusjonen av denne maten til de trengende. Og her kan Plataforma hjelpe oss. “Nå starter Plataforma Solidaridad sitt arbeide blandt de 129 hotellene som har meldt sin interesse i dette hjelpeprogrammet. Sebastian Ruís fra Plataforma forklarer at hver mottager må ha en plastikkboks med lokk. Han/hun må også skrive under på at maten de mottar er frisk.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

Maten deles ut etter kølapper og det gis ut to måltider pr. dag, lunsj og middag. I Benidorm er det for tiden over 1600 mennesker registrert hos Caritas og Røde Kors. Hotelforbundet HOSBEC snakker nå med sine medlemmer for å få hjelp med ulltepper og mat.


Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania nr.1 2013


Leave a Reply

Your email address will not be published.