Hotel Allon – Nytt 4-stjerners hotell

Midt på den fantastiske bystranden i Villajoyosa finner man et 2 år gammelt fire stjerners hotell. Bedre beliggenhet skal man lete lenge etter, og alle rommene har havutsikt!

TEKST OG FOTO: KJARTAN SOLVANG-NIELSEN

Villajoyosa har i alle år vært «kjerringa mot strømmen». Ikke ville de ødelegge gledens by med uvettig hotellbygging! Med tiden snudde trenden, og kommunen som i over 40 år har huset den velkjentte Solgården har vendt sine øyne mot norden. Nordmenn er er ønsket som turister i byen med de glade fargene. Byen er kjent for sin vakre gamleby som er malt i vakre farger og dermed skiller seg ut fra Spanias mange hvite byer.

Langs den gamle ytre bymuren, helt nede ved stranden, er muren omgjort til en rekke gode restauranter. Stranden har fått ny promenade som har løftet byens ansikt mot havet, og under finner man mange parkeringsplasser. Stranden er mer populær enn noen gang, men fortsatt er det plass til å puste, og man finner alltid plass selv i den travleste høysesong.

Leiebil Spania
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania

Byen er også kjent for sin sjokolade. Gledens by, Villajoyosa, må jo bare ha sjokloade! Den mest kjente fabrikken er Valor, kanskje Spanias beste sjokoladefabrikk som i fem generasjoner har åpnet dørene for nysgjerrige som ønsker å se hvordan godsakene blir produsert.

Vi i SMIL har satset mye på byen, og flere steder får man nå rabatt. Ett av disse stedene er Hotel Allon, et moderne firestjerners hotell, med basseng mellom stranden og hotellet, strandbar og en vidunderlig spisesal med sunne grønnsaker som bugner av kjøtt- og fiskeretter. Møblene er i moderne design, belysningen ikke tilfeldig, og på terrassene kan man sitte i gode solstoler og nyte utsikten over et asurblått Middelhav.

Om morgenen våkner du til tonene av bølgene som slår mot stranden. I tillegg til plassering, som gir alle rommene utsikt mot havet, er heller ikke festsalen noe unntak. Ved siden av suitene i toppetasjen ligger festsalen, havet føles så nært som om man er i et cruiseskip, og når man går ut for å trekke frisk luft ligger den vakre stranden, byen med alle fargene og folkelivet bokstavlig talt for våre føtter. Hotell Allon er perfekt for din ferie, det er også som skapt for gruppereiser, og det vennlige personalet gjør alltid sitt beste for at gjestene skal føle seg hjemme. Hotellet er også ideelt for bryllup, festlig lag og konfirmasjoner.
Leave a Reply

Your email address will not be published.