Hospital Central stenger etter tolv år på spanske tv-skjermer

Den populære spanske serien Hospital Central “stengte dørene” for godt i romjulen. Serien har gått på Telecinco i hele 12 år. 61 skuespillere var tilknyttet serien, deriblant Jordi Rebellón som en gang i blant kan ses i Alfaz del Pi.

Tekst: Bente Puig

Han er nemlig deltaker i jurien under den årlige filmfestivalen i byen. I tillegg til kjente skuespillere på rollelisten, har omlag 4500 kjente og ukjente artister deltatt i en eller flere episoder.

Av de kjente kan nevnes David Bisbal, Chenoa, Ana Obregón og Concha Velasco. Mye skjedde innenfor dørene til Hospital Central. Teamet har “behandlet” 700 brannsår, 75 barn har sett dagens lys og 3000 liter rødfarge har blitt brukt som blod. Episoden med høyest seertall ble sendt 25. januar 2005, da hele 6 572 000 mennesker så serien.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Serien har blitt premiert med flere premier og utmerkelser: Premio Ondas for beste tv-serie 2005, Premio TP de Oro for beste nasjonale serie 2006 og Premio ATR for beste tv-serie 2002, Premio Zapping 2003, Premio ATEA 2003 og Premio Micrófono APEI 2003.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler