Honning som foryngelseskur

Kate Middleton, Victoria Beckham, Michelle Pfeiffer og Gwyneth Paltro og en lang rekke andre kjendiser bruker Bee Venom Masker laget fra New Zealand Bee Venom.

Kan et stikk fra en bie få deg til å se yngre ut? Det høres kanskje ikke tiltalende, men Bee sin Sting blir hyllet som et mirakel anti-aldring behandling. Eksponering for solen er en av de viktigste årsakene til rynker fordi UV lys øker nivåene av proteiner som er ansvarlig for nedbrytning av kollagen (protein) i huden. Dette fører til manglende elastisitet og rynker etterhvert som vi blir eldre.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Forskere har oppdaget denne behandlingen kan øke kollagen – som dermed gir huden tilbake noe av sin ungdommelige elastisitet. Kombinasjonen av naturlige ingredienser som finnes i masken, inkludert den aller beste New Zealand Bee Venom & Manuka Honey, arbeider i synergi for å stramme, løfte, og feste utseendet av huden din. Her er noen av fordelene:

1. Anti aldring
2. Forbedrer cellegjenfødelse.
3. Aktiverer fornyelse av skadede hudceller.
4. Bidrar til behandling og reduksjon av fine linjer og rynker.
5. Bidrar til kollagen-dannelse.

Dessuten bidrar masken til behandling og forebygging av akner. Biprodukter er kjent for sin unike beskyttelse mot bakterier og sykdommer. Behandling med dette produktet hindrer bakterier å få innpass og beskytter mot betennelser. Nærmere opplysninger kan du få ved å kontakte Claires Hair Beauty & Nails i Albir.


Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania i 2012.
Leave a Reply

Your email address will not be published.