Hold deg oppdatert mens du er i Spania

De fleste av oss elsker å reise, og Spania er blant favorittdestinasjonene våre – sommer som vinter. Mange av oss drar årlig på en eller flere charterturer dit, mens andre velger å bosette seg der fast eller kun i vinterhalvåret. Når du velger å reise til Spania i lenger tid, kan det dog være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer – både i Spania og i Norge. Nedenfor kommer vi med noen gode råd så du kan sørge for å holde deg oppdatert på alt som er verdt å vite mens du reiser.

Les spanske nyheter

Når du besøker Spania, kan det være lurt å være oppdatert på spanske nyheter. På den måten er du sikker på at du får med deg viktige begivenheter som kan påvirke reisen din – for eksempel om helligdager, der butikker er stengt, om hvilke områder i Spania det anbefales å reise til eller spesielle værfenomener du kanskje ikke er forberedt på i et eksotisk klima. Spanske aviser som El País leverer engelske nyheter i tillegg til de spanske, og ved å sjekke nettavisen deres daglig, får du med deg alt som er verdt å vite.

Det kan også være lurt å laste ned apper som Duolingo og lære deg vanlige spanske ord og setninger. På den måten kan du kommunisere bedre med spanjolene og spørre dem om tips og råd om det er noe du lurer på underveis på reisen din.

Les norske nettaviser

Sannsynligheten er stor for at du skal vende tilbake til Norge igjen, og da er det lurt å også holde seg oppdatert på det viktige som skjer i fedrelandet. Det er heldigvis veldig enkelt. I dag kan alle de største norske nettavisene, slik som VG og Aftenposten, lastes ned direkte på telefonen din. På den måten kan du få med deg alt som skjer i Norge, rett på telefonen. Dessuten kan du aktivere varslinger, slik at du alltid får et varsel på telefonen om artikler du bør lese legges ut.

Hold deg oppdatert på underholdningsmulighetene

I Norge elsker vi underholdning. Vi spiller spill, ser TV-programmer og hører på musikk. Men når du reiser på ferie – spesielt over lenger tid – er det lett å falle fra og på den måten ikke vite hvilke spill som er populære, hvilke artister som gjør det stort eller hvilke TV-programmer du bør få med deg når du vender hjem.

Liker du nettcasinoer, finner du oversikt over enhver nye bonus online og mye generell informasjon om nylanseringer og hvordan bransjen utvikles på nettet. Ved å være aktiv i sosiale medier som TikTok og Instagram får du dessuten med deg alt som skjer i underholdnings-Norge, fra konserter og festivaler til spennende nye TV-konsepter.

Sjekk sosiale medier daglig

Selv om det anbefales å ta en pause fra sosiale medier og nyheter når du reiser på ferie, kan det være lurt å sjekke de sosiale mediene dine i hvert fall én gang daglig. Her vil dine nære venner og bekjente legge ut informasjon om hva de bedriver dagene med, og på den måten blir det litt enklere for deg å få med deg hva venner og familie gjør – og hvordan de har det – selv om du ikke fysisk er til stede. ç

Via tjenester som Messenger og Snapchat kan du dessuten kommunisere med de hjemme, slik at dere ikke mister kontakten mens du er ute på reise og utforsker alt Spania har å by på. Da blir det litt lettere å vende snuten hjemover etter hvert i viten om at folkene hjemme fremdeles er de samme og at dere har det samme båndet som tidligere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *