“Hierro y Fuego” på Fundación Frax i Albir

Utendørs-utstillingen “Hierro y Fuego” av kunstneren Alejandro Romero kan ses på Fundación Frax frem til 15. september.

Tekst: Bente Puig

Her er 13 skulpturer utstilt, deriblant “El Oasis de Siwa”: en jernpalme med lys inni, “Águila!: en skulptur med fantastiske detaljer, “Cabez de Toro y Sosiego”: fasaner av jern der naturlige elementer forenes i harmoni, og “Deminio Enamorado”: en skulptur som uttrykker det gode og det onde i menneskesjelen.

Leiebil Albir – Garantert billigst

“Hierro y Fuego” består av såvel estetiske figurer som arkitektoniske verker, der teknikker blandes. Etter utstillingen kan man gå videre til Hotel Cactus som kompletterer utstillingen med Alejandro Romeros “Acuario” i innganspartiet. Denne skulpturen regnes som et av kunstnerens mest imponerende verker.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler