Her er det tryggest å sitte på et fly

Statistikken viser at det er tryggest å sitte så langt bak i flyet som mulig. Dette funnet er basert på tall det amerikanske tidsskriftet Popular Mechanics har samlet fra alle ulykker med kommersielle flygninger i USA siden 1971.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Spania regner flyulykken med Spanair i Madrid, der 153 mennesker mistet livet, som den største i Spania siden 1983. Den gang omkom 180 mennesker da et fly fra det colombianske selskapet Avianca styrtet, også i Madrid.

Statistikken viser at flytypen McDonnel Douglas MD-11 har flest dødsulykker per millioner flygninger, mens de sikreste er Saab 340 og MD 80-serien.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler