Helsereise til Akinon Resort Center

SPANIA: Akinon Resort Center i La Nucia ved Costa Blanca kysten, er en liten oase for kropp og sjel! Her tilbys diverse helsefremmende behandlinger innen fotsone, akupunktur, spa og velvære, samt utallige skjønnhetsbehandlinger. I lekre og avslappende omgivelser, er Akinon Resort Center definitivt det rette stedet for å lade opp slitne kropper!

 

Norsk Dystoniforening er på Akinon Resort Center andre år på rad. Vi er 10 glade damer som setter farge på stedet med godt humør og smittende latter. Spastiske muskler, feilstillinger, betennelser og vonde ledd, – setter ingen demper på stemningen! I 10 herlige dager har vi fokus på å pleie kropp og sinn, – og hverandre! Vår reiseleder Evelyn, ”mamma Turid” og Hildegunn, glir inn i ”dystoni gjengen”. Sammen sprer vi glede!

 

Fra venstre:  Anne Grethe, Torill, Sylvie, Anniken, Jertrud, Anne Elisabeth og Ellen.

Øverst fra venstre: Jertrud, hildegunn, Evelyn og Turid.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

 

”Akinon” betyr ”livets nøkkel”. Eierne Linda og Helge, har et brennende engasjement og ønske om å gi gjestene inspirasjon til å finne sin egen nøkkel i sitt eget liv. De har skapt en unik oase! Stedet er så smakfullt innredet. Her er definitivt ingen ting overlatt til tilfeldighetene! Akinon Resort Center har et eget parkområde. Det er en herlig blanding av høyreiste trær, kaktuser, steiner, bambus, fargerike planter, rennende vann, fontene og fiskedam. Det er utallige steder man kan trekke seg tilbake for å oppsøke stillheten, naturen, – sitt eget indre.

 

 

Jeg kan med hånden på hjertet si, at det er slett ikke vanskelig å finne en indre ro i omgivelsene til Akinon Resort Center! Jeg har funnet min nøkkel, min retning i mitt liv!


Trenger du leiebil? Garantert billigst

Dette innlegget er opprinnelig publisert av Anniken Hagen, utgiver av reisebloggen Annikensverden.com. Ønsker du å publisere dine innlegg på www.spania24.no? Da kan du lese mer om hvordan publisere dine blogginnlegg her.
Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler