Helsekosten Costa Blanca – Nyåpning

Centro Quiropractico i Albir utvider klinikken med egen helsekostbutikk. Åpningen skjer i begynnelsen av juni.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

I ti år har Helsekosten vært et naturlig treffpunkt og et yndet sted for nordmenn på Costa Blanca, og kundene kom gjerne langveisfra for å kjøpe norsk helsekost og kosttilskudd. I dag står lokalet tomt og noe mangler i det lille bybildet. Helsegaten i Albir har blitt en aktør mindre, og behovet for norsk helsekost er tilstede.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Vegg i vegg med Centro Quiropractico, og etter flere forespørsler fra huseier, falt deg seg naturlig for kiropraktor Aleksander Bjargo og kona Melissa Thelwall å utvide klinikken med Helsekosten i ny ånd. Vi fikk henvendelse fra huseier da Helsekosten stengte tidligere i våres, men takket nei til tilbudet om å leie nabolokalet, sier Melissa, – men da han for tredje gang spurte oss valgte vi å vurdere det og kom frem til at vi ville kombinere klinikken med en ny helsekostforretning.

Lokalet er lyst og åpent, og pusset opp med lyse og rene farger, men ekteparet har ikke vært redde for å trå til med litt friske farger også. En stor grønn vegg lyser opp rommet som skal bli en kombinasjon av utsalg og venteværelse. Romfordelingen er den samme som før med ett stort rom i frontpartiet der butikken var tidligere. Det er fortsatt her butikken skal være, men kun i den ene delen av rommet. Her borte skal vi ha en disk og utsalget, sier Melissa og peker, – mens andre siden, mot kiropraktorsenteret, blir venteværelse. – Vi skal også bytte markisen utenfor og få på vår nye logo. Helsekosten Costa Blanca skal det hete.

Det er hekstiske dager for det aktive ekteparet. Nå som oppussingen er ferdig er det innredningen som står for tur. Ved siden av fulltids jobb ved Salu
Salu og Centro Quiropractico er det vanskelig å få tiden til å strekke til. De lever nærmest en pendlertilvaerelse mellom sentrene sine. Heldigvis ligger
de rett ved siden av hverandre i Helsegaten, med kiropraktorsenteret veg i vegg med Helsekosten og Salu Salu på andre siden av gaten.

I oktober får vi en ny kiropraktor på laget, og det er meningen at han skal ha disse rommene, sier Melissa og peker idet vi går innover i lokalet.. – Og endelig får vi pauserom, sier Melissa som i alle år har savnet et sted å trekke seg tilbake. Det taler vel sin egen sak at dette er det eneste rommet som faktisk er ferdig innredet i det nye lokalet. Snart skal hyllene i utsalget på plass. Produktkataloger saumfares, men fortsatt er Melissa og Aleksander litt usikre på hva slags produkter folk egentlig ønsker å finne i hyllene. Derfor oppfordrer de folk til å komme med forslag.

I og med at det er fortsatt mye som mangler er åpningsdato ikke satt ennå, men ekteparet arbeider intensivt med å få alt klart til begynnelsen av juni om
ikke før.

Les mer om Helsekosten Costa Blanca på Facebook.
One thought on “Helsekosten Costa Blanca – Nyåpning

Leave a Reply

Your email address will not be published.