Heksa får rolle i “Benidorm

Den populære serien “Benidorm” på britisk tv har flere seere enn noengang. Serien spilles inn i Benidom, og kan nå skryte av å få selveste Joan Collins på rollelisten. “Heksa” fra Dynastiet meddelte via Twitter sin ankomst til Costa Blanca og Benidorm, hvorpå skuespiller Jake Canuso, som spiller Mateo Castellanos i serien, bekrefter at både han og teamet gleder seg over hennes fremtidige selskap i serien.

Tekst: Bente Puig

Benidorm i Spania er en sitcom med stor tilhengerskare i Storbritania. Serien går på femte sesong, og ytterligere to sesonger er planlagt. Serien har mottat forskjellige premier for beste serie og komedie.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler