Heineken Jazzaldia festival

Arrangørene av jazzfestivalen i San Sebastián, Heineken Jazzaldia, overrasker i år med en Marathon Masada 27. juli.

Tekst: Bente Puig

Det musikalske maratonet består av tolv forskjellige gruppers opptredener, alle fra plateselskapet Tzadik drevet av John Zorn. Anledningen er Zorns 60 års dag (2. september). Zorn er fra New York, og er et ikon i jazzmiljøet. Han er både musiker, produsent og lyriker. Den aktuelle dagen, altså 27. juli, vil det være konserter fra kl. 18.00 om ettermiddagen til midnatt.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Noen av gruppene som deltar er Masada Quarter med John Zorn selv, Abraxas, pianisten Uri Caine, Marc Ribot sammen med Bar Kokhba, Sylvie Courvoisier & Mark Feldman Duo, og Banquet of the Spirits. Selve jazzfestivalen er i perioden 24. til 28. juli og inkluderer opptredener av Diana Krall, Pharoah Sanders, Gregory Porter, Youn Sun Nah, Dave Douglas, Steve Swallow,Steps Ahead og den japanske pianisten Hiromi.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler