HCB Clínica Benidorm kompletterer med barneavdeling

Hospital Clínica Benidorm kompletterer nå sitt tilbud med egen pediatriavdeling (barneavdeling) for et fullstendig tilbud til hele familien. Avdelingen ble innviet 9. april, og ledes av Dr. I allmen pediatri Ana de la Vega. Den nye avdelingen har et omfattende tilbud til pasienter i alderen 0 til 14 år forruten generell pediatri.

Tekst: Bente Puig

Her finnes et helhetlig tilbud som også inkluderer barnenevrologi, lungesykdommer hos barn og nyrespesialist. I tillegg samarbeider avdelingen med spesialist på øyesykdommer hos barn, Dr. Jorge Mobayed, samt tannlegetilbud fra Instituto Medico de Cirugia facial og barnepsykologer.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

På avdelingen jobber barnesykepleiere som setter vaksiner og følger med på barnets utvikling, ernæring og forebygging av ulykker. – Pediatriavdelingen tillater at enhver sykdom og lidelse kan undersøkes og behandles på ett sted. Formålet er å gjøre den medisinske prosessen så enkel som mulig både for barna og foreldrene, sier direktør ved HCB Dr. Ana Paz.

Det vil arrangeres en innvielsesfest om morgenen 1. mai ved den nye avdelingen, der barn og foreldre kan gjøre seg kjent med personalet og avdelingen generelt. Det vil være leker for de minste, hoppeslott, familiefotograf og godterier. Mens barna leker kan de voksne kikke på apotekets utvalg, der det også blir vareprøver og gaver til de minste.
Leave a Reply

Your email address will not be published.