Har ikke råd til å gå til tannlegen

62,7% av spanjolene hopper over den årlige kontrollen hos tannlegen fordi de ikke har råd til det. 10,3% går hvert tredje år.

Tekst: Bente Puig

Dette viser tall fra en undersøkelse utført av Vitaldent og Universitetet i Murcia. 24% av befolkningen går til tannlegen kun i nødstilfeller. Aldersgruppene 18 til 30 år og 60+ er de som minst går til kontroll hos tannlegen for forebyggende.

Flere kvinner enn menn går til tannlegen for kontroll uten at de har noen problemer med tennene, henholdsvis 77,4% av kvinnene og 52,8% av mennene. 40% av barna pusser ikke tennene sine før de legger seg. Kun 57% av barna går til tannlegekontroll. 92% av barn i alderen 6 til 12 år har vært hos tannlegen en eller annen gang.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler