Halvtime på sofaen

Den mest helsemessige siestaen er den du tar på sofaen, og den bør ikke over¬stige 30 minutter, hevder søvninstituttet ved Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN).

Tekst: Bente Puig

Hos de fleste inntreffer søvnen etter å ha spist middag, og mange tyr til en¬ten en liten siesta eller kaffe for å holde aktiviteten oppe. Siesta har alltid vært forbundet med Spania og Middelhavs¬landene, men helseegenskapene ved en middagslur har blitt avslørt i flere andre land verden over.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Flere store selskaper har innført sovesal for de ansatte, og eksperter mener at det er mere skadelig å ikke sove siesta enn å hoppe over middagen. Siestaen bør dog ikke over¬stige 30 minutter for å unngå dyp søvn som kan gå utover nattesøvnen.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler