Halloween i Terra Natura Benidorm

Fornøyelses- og dyreparken Terra Natura i Benidorm feirer som vanlig Halloween.

Tekst: Bente Puig

Allerede 6. oktober startet festen som varer helt til 25. november. Parken er dekorert med typisk Halloween dekor, og fryktinngytende skuespillere fyller parken med mystikk og terror. Det er barneteater for de minste. Det er også opprettet workshop der man lærer å lage sår med teatersminke. Det er også show med sjøløver og rovfugler, samt opptreden med hesten Diábolo.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

I Pangea området er det omvisning og skrekkhistorier inne i vulkanen. Her forteller guiden også om de typiske Halloween-dyrene som bor i parken: ugler, flaggermus og slanger. Vulkanen er selvfølgelig dekorert med alle mulige effekter for riktig stemning. Parkens dyr får i denne perioden gresskar i tillegg til sitt vanlige for.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler