Golftur i Spania

Spania er en av de beste golfdestinasjonene i Europa, og golfentusiaster vet at spanske golfbaner på Costa del Sol, Costa Calida og andre deler av Spania er perfekte for golfturer både på sommeren og vinteren.

Med Sol hele året og hundrevis av all-inclusive golfresorter å velge mellom, er det ikke rart at Spania er på toppen av listen for golfferier. Spanias golfbaner har blitt brukt til PGA European Tour og utallige andre profesjonelle og amatørgolfturneringer, og det er helt klart perfekte for en golftur uansett handicap.


Hva er den beste måten å besøke Spania for en golfferie?

Den beste måten er å nyte en kvalitetsgolfferie i Spania på er utvilsomt med en all-incuslive reise, som inkluderer et hotellopphold på det valgte golfstedet med hotellrom, mat og flere runder på golfbanen som en del av pakketilbudet.

Du kan få den spanske ferien du drømmer om organisert av erfarne golfreiseeksperter, med flyreiser, hoteller, starttider bestilt av deg, så alt du trenger å gjøre er å stå opp og starte. Med et feriested kan du besøke de beste golfdestinasjonene i Spania uten stress, trygg i visshet om at reisen er perfekt tilrettelagt for deg.

Og mens du er der, kan du ta dagsturer til de vakre, solfylte spanske byene rundt feriestedene. Spania har golfanlegg i nærheten av vingårder i Murcia, historiske byer på Costa Brava og ved solfylte strender på Costa del Sol, bare for å nevne noen. Alt du trenger å gjøre er å velge den golfferien som passer for deg.

Teknologi har endret golfopplevelsen

Det som er viktig i forskjellige sporter, er utstyr og verktøy, og har har teknologi spilt en sentral rolle. Teknologi har gjort det mulig å lage bedre utstyr som du bruker når du for eksempel spiller golf. Bare noen år tilbake så fantes det for eksempel ingen golfkøller som var laget av grafitt eller karbonfiber, og det var rett og slett fordi det ikke var mulig å gjøre. Det er her teknologien har spilt inn, og gjort det mulig å lage golfkøller med bedre matriale.

Teknologien har også gjort det mulig for golfere å ha en elektornisk enhet også kalt en avstandsmåler på køllen. Denne hjelper golfere å vite hastigheten på slagene, men også hvor langt det er fra hullet. Ved hjelp av teknologi har det også kommet en annen enhet som du kan ha i hansken eller i hånden, og den vil gi en indikasjon på dine svinger er og hvordan du kan gjøre de bedre. Disse to enhetene vil gjøre det lettere for nybegynnere å ta fatt på å bli en bedre golfspiller, men også proffe da man alltid har forbedringspotensiale, og det gjelder selv Tiger Woods.
T
eknologi har ikke bare endret golfspilling, den har også endret andre sporter og idretter. For eksempel bruker fotballspillere pulsmålervester slik at de kan måle pulsen mens de spiller, mens pokerspillere kan ha spillet med seg mens de er på farten og sist men ikke minst, sjakkspillere kan i dag se sjakksluttspillene ved få tastetrykk online.

De 10 beste spanske golfferiestedene for en golfferie

Spania har hundrevis av golfbaner av topp kvalitet, hvorav noen er verdenskjente og noen er praktisk talt ukjente, skjulte perler. Golfresorter i Nord-Spania er flotte for en sommerfeire, og golfanleggene på Kanariøyene egner seg bedre for en vintergolfferie. Men hvilket golfanlegg bør du velge? Dette er de 10 beste rangerte golfferiestedene i Spania:

1. Hotel Le Manga Club, Murcia
2. Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, Belearene
3. La Cala Resort, Mijas, Malaga
4. El Rompido Resort, Huelva
5. Mar Menor Golf Resort and Spa, Murcia
6. Valderrama golfklubb, Cadiz
7. PGA Golf de Catalunya, Girona, Catalonia
8. Finca Cortesin, Malaga
9. Real Club Sevilla Golf, Sevilla
10. La Reserva, CadizDette er selvfølgelig bare et lite utvalg, og du kan velge mellom mange flere golfanlegg for å finne den perfekte golfferien som passer deg.

Hvordan komme seg til Spania for en golfferie

For golfanlegg på Costa Blanca og i Murcia kan golfere fly til flyplassen i Alicante eller Corvera, mens Norwegian, SAS, Flyr og mange flere flyselskaper tilbyr daglige flyvninger til Malaga og til Kanariøyene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.