Golf på Costablanca

ALENDA GOLF
Ved foten av Sierra de Aguilas finner vil Alenda Golfklubb med sin 18-hulls bane, par 72, liggende på et flott terreng. Dette er en variert bane med mange utfordringer. Man må holde tunga rett i munnen for å finne den riktige linjen mot greenene.

Designeren Roland Favrat hadde denne banen klar i 1999. Det denne banen ikke har av distanser mellom tee og green, tar den igjen i høy vanskelighetsgrad. De første ni hullene har medium lengde på brede fairways, og krever nøyaktighet framfor styrke. De siste ni krever en høy grad av konsentrasjon, og særlig krevende er hull nr 16 og 18.

Greenfee for full runde er 50 euro, mens du kan gå ni hull for 28 euro. Banen er åpen fra 0800 til 2000 på vinterstid.

BONALBA GOLF
Bonalba frister spillerne med flott natur og en utsikt for den som har tid til å nyte slikt. Ikke langt fra Alicante by og San Juan møter den spillerne med utfordringer i form av et komplisert design, strategisk plasserte vannhindre,
bunkere og vriene greens.

Banen er som de fleste andre en par 72. Banen har vært vertsbane for mange internasjonale konkurranser, og har et besøk på over 60.000 spillere årlig.

Banen er åpen hele året mellom 0800 og 2200 og en 18-hulls koster deg 55 euro for en ordinær greenfee på 18 hull. Prisen for 9 hull er 30 euro. Se oversikt over 10 Topp Golfbaner på Costa Blanca
Leave a Reply

Your email address will not be published.