Globalskolen – nettskole for norske barn i Spania

Globalskolen er et avgiftsfritt undervisningstilbud i norsk, samfunnsfag og RLE for elever i grunnskolealder bosatt i Spania. Undervisningen skjer via Internett gjennom læringsplattformen PedIt og er ukeplanbasert.

Tekst/Foto: Costanytt

Tilbudet er skreddersydd for familier som ønsker å holde kontakten med Norge og norsk skole. Globalskolen gir undervisning med hovedvekt på lese og skriveopplæring. Ordinære norske fagplaner ligger til grunn. Opplegget er godkjent av Utdanningsdirektoratet og kommer inn under ordningen for kompletterende undervisning. Tilbudet gjelder også for elever som har norsk som andrespråk. Elevene skal bruke minimum 90 minutter per uke på opplæringen i hvert semester – som er på 15 uker.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Kriterier for deltakelse på Globalskolen
– Eleven må ha opphold i utlandet i minimum ett semester (et halvt år).
– Eleven må delta på en lokal eller internasjonal skole i oppholdsåret.
– Eleven må ha norsk personnummer.
– Eleven må være mellom 6 og 16 år (grunnskolealder).

Søknadsfrister Globalskolen
– Høstsemesteret: 30. august
– Vårsemesteret: 30. januar

Mer informasjon og lenke til søknadsskjema finner dere på Globalskolen sine nettsider: www.globalskolen.no
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler