Glee Club i La Nucia

I Nordamerika finnes det knapt en highschool, (videregående), med respekt for seg selv som ikke har en Glee Club. Dette er et sangkor som underholder under sportsstevner, som synger på skolefester og avslutninger, – m.a.o. de sørger for skolens spirit og er med på å spre glede.

TEKST:K.J.HERMANRUD
FOTO: KARIN EICKEL-HERMANRUD

Særlig i 60 og 70 åra var slike gleeclubs populære og for ikke lenge siden fikk TV-selskapet FOX broadcasting idéen om å skape en serie om slike klubber. Og den kalte de GLEE. TV serien ble mektig populær og det er denne som har gitt ideen til å sette opp et GLEE CLUB show her i La Nucia.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Teatro del Sol
Den kjente dirigent og koreograf Rob Barendsma har lenge hatt lyst til å starte en glee club her på Costa Blanca. Og nå har han funnet et bra lokale og har startet opp Teatro del Sol, midt i La Nucia i urbanisasjonen Bella Horizonte.

Dette har plass til 130 tilskuere, har en lounge og have pluss kjøkken for servering. Teatro del Sol er nå i full gang og de ønsker å komme i kontakt med unge sangere fra 10 til 15 år. Med dem regner Rob å kunne sette opp det første GLEE showet i Teatro del Sol i april neste år.

Plakat til oppsetningen i april
Den siste produksjonen som Rob Barendsma satte opp her på Costa Blanca var Fame og den ble en stor suksess. Rob ønsker å skape et sted hvor folk som liker å synge kan møtes. Hver torsdag fra kl 15.30 er det åpent hus. Alle som liker å synge er hjertelig velkommen til å bli med i Robs Kor!.

Den 11. Desember setter Rob opp en julekonsert iauditoriet i La Nucia. Hit kommer det et internasjonalt kor med solister pluss La Nucia orkester.

Interesserte bes ta kontakt med Joanne Venet på tlf. 679 646 145 eller sende en e-mail med opplysninger til teatrodelsol@live.com. Ønsker du flere opplysninger om program, deltagelse eller andre ting så sender se: www.teatrodelsol.org

Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania utgave 20 i 2011.


Leave a Reply

Your email address will not be published.