Fuerte Hoteles

Fuerte Hoteles har flere flotte hoteller og leiligheter i Andalucia i Spania på den spanske solkysten. Hotellkjeden er kjent for sin gode service og er, i følge TripAdvisor, kvalitetsledende med mer enn 50 års erfaring bak seg. Hvis du ønsker deg en flott ferie langt unna hverdagslivets stress og krav, er dette et hotell for deg. Du kan nyte oppholdet sammen med din partner, din familie eller dine venner i vakre omgivelser.

Når det gjelder utendørsaktiviteter finnes det mye å velge mellom, og man kan oppleve flotte fotturer i fjellet kun noen få kilometer fra kysten. Terrenget er variert, og passer både for deg som liker utfordrende turer, eller for deg som kun ønsker en rolig spasertur med vakker utsikt. Costa del Sol er et eldorado for golfentusiaster, og har noen av verdens beste golfbaner.

Det finnes også underholdningsprogrammer for barn på våre hoteller, litt avhengig av årstiden. Vennligst ta kontakt med hvert hotell.

Våre hoteller er det perfekte utgangspunkt for større begivenheter som bryllup, feiring av et jubileum eller andre begivenheter som skal markeres.

Vi er miljøbevisste, og ønsker å ta vare på våre omgivelser og miljøet rundt oss. Våre hoteller har av den grunn som prinsipp at vi tar i bruk moderne og nye styringssystemer, som sikrer minimal skade på miljøet, og som også fremmer den lokale kulturen og økonomien.

Vi er stolte av at våre gjester stadig vender tilbake til Fuerte hotell. Kom og prøv selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.