Francisco Camps forblir æresborger i Torrevieja

Første punkt på agendaen under siste plenum i rådhuset i Torrevieja var tidligere delstatspresident Francisco Camps (PP) æresborgerskap i saltbyen. José Manuel Dolón (Ecologista) og Antonio Ruíz (PSOE) uttalte at Camps bør fratas sitt æresborgerskap.

Tekst: Bente Puig

Camps assosieres med skandaler og vil med sitt æresborgerskap forringe byens rykte, var de to politikerne enige om. Talsmann for Aptce Domingo Soler uttalte at Camps ikke var fortjent slik kritikk.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Joaquín Albaladejo (PP) minnet om grunnen til utnevnelsen og understreket derfor arbeidet Camps skal ha gjort for Torrevieja i forbindelse med byggingen av sykehuset og skoler. Enden på visa ble at Camps forblir æresborger i Torrevieja kommune.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler