Foto Art Utstilling i Albir

Nina Vamstad er en selvlært fotokunstner som for tre år siden gjorde hobby til levebrød. Nå holder hun sin første utstilling.

Tekst: Bente Puig

Café Pavarotti i Albir er kulturkaféen mange norske kunstnere tyr til når de vil stille ut sine verker. Denne gangen er det Nina Vamstad som stiller med Foto Art Utstilling. Utstillingen starter med vernissage 31. mai kl.19.00, og holdes ut hele juni-måned. Her finnes 30 av fotokunstnerens bilder, som alle er til salgs. Det er en blanding av fargefoto og bildefoto, med en variasjon av motiver. Bildene preges av flora, fauna og landskap med detaljer man ofte ikke legger merke til i det daglige.

Nina Vamstad driver Art Devise Photography, der hun gjør photoshoots innen bryllups-, portrett- og eventsfotografering. Art Devise Photography har også eget innendørs studio for portrettfotografering av par, barn, familie, musikere m.m. Ønsker du å vite mer om Art Devise Photography, se www.artdevisephotography.com eller på Facebook. Café Pavarotti holder til bak Consum i Albir.
Leave a Reply

Your email address will not be published.