Foto Art – Se fotokunst i Albir på Pavarotti

Nina Vamstad har alltid hatt interesse for fotografering, og er en selvlært fotokunstner. – Interessen har alltid vært der, men jeg valgte å bli grafisk designer. Jeg tok opp fotograferingen på alvor for tre år siden da en venn av meg bemerket mitt fototalent etter å ha sett noen av bildene mine. Hun oppmuntret meg til å satse på fotografering for fullt, sier Nina Vamstad som nå holder sin aller første fotokunstutstilling i Spania.

Tekst: Bente Puig

Utstillingen heter Foto Art, og holdes på Café Pavarotti i Albir ut hele juni. Her finnes 30 av fotokunstnerens bilder, som alle er til salgs. Det er en blanding av fargefoto og bildefoto, med en variasjon av motiver, for det meste fra flora og fauna med detaljer en som regel ikke legger merke til med det blotte øyet.

Nina Vamstad driver til daglig Art Devise Photography, der hun gjør photoshoots innen bryllups-, portrett- og eventsfotografering. Art Devise Photography har også eget innendørs studio for portrettfotografering av par, barn, familie, musikere m.m.

Ønsker du å vite mer om Art Devise Photography, se www.artdevisephotography.com eller på Facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published.