Første medlem i ”Filmklubb Alfaz”!

Opp gjennom årene har Øystein og Liv i Den Norske Bokhandelen hørt uttallige hjertesukk; vi skulle så gjerne ha sett udubbet film med norske undertekster!

Tekst: Knut Graff

“Det måtte vi jo gjøre noe med,” smiler Øystein. ”Vi jobber jo med bøker, og følger ivrig med når noen av våre bestselgere blir til filmmanus. Tenk så morsomt å kunne fortelle våre kunder at yndlingsboka kommer som film – neste onsdag på Filmklubb Alfaz”!

”Jeg gleder meg til å kunne gå på kino igjen, høre originalspråket, og få teksten på norsk,” sier Kari Nyberg Thoresen. ”Så meld dere inn folkens, her blir det mye spennende ut-over høsten!”

”Det har vært mye å få på plass,” fortsetter Øystein. ”Avtaler med filmselskaper og Norsk Filmklubbforening, leie av lokaler og valg av nytt digitalt utstyr. I tillegg har vi så smått begynt å selge medlemsskap. Vi kommer også til å oppsøke næringsdrivende i området, med tilbud om kinoreklame – 8–10 sekunders bildesekvenser, eller små filmsnutter. Vi ønsker både store og små hjertelig velkommen, og håper at også ungdommen vil se på dette som et spennende fritidstilbud. Kinobaren vil også være åpen!Denne artikkelen har tidligere blitt publisert i Aktuelt Spania 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.