Fornøyelsesparker og Dyreparker på Costa del Sol

Fornøyelsesparker, badeland og dyreparker på Costa del Sol. Skal du til Costa del Sol i ferien og reiser med barn? Da er dagsturer til de mange familieparkene i området et must, og noe som garantert blir en suksess. Vi har her samlet en oversikt over fornøyelsesparker og dyreparker på Costa del Sol. Her finner du alt hjertet måtte begjære for hele familien.

Solkystens fornøyelsesparker på Costa del Sol byr på alt fra forhistoriske vesener via nilkrokodiller til skikkelig adrenalinkickene karuseller. Du kan se vannshow med delfiner, eller hvorfor ikke ta en dukkert med en sjøløve? Det er riktignok en illeluktende opplevelse, men gøy likevel. Eller hva med en safari over savannen bak på en lastebil, mens antiloper, løver og tigere boltrer seg på alle kanter?

Costa del Sol eller spanske Solkysten som den kalles strekker seg fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada-fjellene. Costa del Sol er kjent for de fine strendene, det behagelige klimaet, bra golfbaner, og et bredt og bra fornøyelsesliv uansett hvilken by du velger å bo. Kyststripen ligger i landsdelen Andalucia som dekker 17 % av landområdet i hele Spania.

Dyreparker og opplevelser med dyr på Costa del Sol

Det er mange eksotiske dyr her på kysten, mangfoldet er enormt. Det vil si hvis man går bort fra naturen et øyeblikk og inn i en de mange dyre- og safariparkene du finner i området. Elefanter og sjirafer, apekatter og bjørner, over vann og i luften, innsekter og slanger, alt du kan forestille deg finnes her.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa del Sol

Club El Ranchito

Club el ranchito Costa del Sol
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Club El Ranchito Andalusisk hesteshow og Flamenco
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 383 140.
Nettiside: www.ranchito.comCrocodiles Park

Crocodiles Park Costa del Sol
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Største krokodilleparken i Europa
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.com

Selwo Marina

Selwo Marine Park Costa del Sol
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Selwo Marina en delfinpark med mye mer.
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola Costa del Sol
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Zoo Fuengirola – Fuengirola dyrehage
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Costa del Sol
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Sea Life Centre Spain – Sjø Akvarie
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

Selwo Aventura

Selwo Aventura Costa del Sol
Selwo Safari Park er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Selwo Aventura Dyrepark
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

Lobo Park

Lobo Park Costa del Sol
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Lobo Park – Ulve Park
En verdens mest unike ulveparker.
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

Born to be Wild

Born to be wild Costa del Sol
Økoturisme med Born to be Wild er en morsom måte for hele familien å oppdage den utrolige naturparken Sierra de las Nieves (Erklært biosfærereservat av UNESCO). De tilbyr også delfinturer fra Estepona og turer til Marokko. Delfinturer starter på Blue Dolphin Beach Club i Estepona. I denne to timers turen lar de deg kjøre din egen speedbåt (4 pax / båt), mens en guide følger i en annen båt og henviser deg til delfinene som svømmer så nær båten du kan nesten ta på dem. explore den andalusiske landsbygda off- roading i en jeep med dyktige guider.

Born to be wild – Jeep turer, Safari, og vann aktiviteter
Beliggenhet: Ved Marbella.
Telefon: 639 720 246.
Nettside: www.borntobewild.es

Badeland og badeparker på Costa del Sol

Ikke noe er bedre enn å kjøle seg ned i en av Costa del Sol`s badeland når solen steker som verst. Her tar vi for oss de beste på Costa del Sol.

Parque Acuatico Mijas

Parque Acuatico Mijas Costa del Sol
Parque Acuatico Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Parque Acuatico – Badepark
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

Aquavelis

Aquavelis Badeland Costa del Sol
En av de største vannparkene på Costa del Sol ligger i Torre del Mar. Det er 21 forskjellige aktiviteter og rusjebaner å velge mellom, inkludert noen superraske (en 80 meter høy ). For ikke å glemme bølgebassenget og lagunen.

Aquavelis – Badeland
Beliggenhet: Ved Velez Malaga
Telefon: +34 952 542 758
Nettside: www.aquavelis.com

Aquapark Internacional

Aquapark Internacional Costa del Sol
Aquapark Torremolinos er det største badeland på Costa del Sol. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Aqualand Torremolinos tilbyr 14 forskjellige attraksjoner som er egnet for både yngre og eldre barn. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

Fornøyelsesparker på Costa del Sol

Med Costa del Sol som utgangspunkt har man mange fornøyelsesparker bare en kort kjøretur unna. Her tar vi for oss fornøyelsesparker for dem som liker litt fart og spenning.

Tivoli World

TIVOLI WORLD Costa del Sol
Tivoli World er den største parken for familieunderholdning på Costa del Sol. Det er i hjertet av Arroyo de la Miel, Benalmadena og er lett å nå med bil, tog, buss eller taxi. Tivoli World er en fantastisk kombinasjon av tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, spennende messeområder karuseller, teater, restauranter og mye mer. Det er over 300 karuseller og attraksjoner. Noen av de beste flamencoshow avholdes her, og mange viktige artister har konsert her hver sesong. Tivoli India er en ny seksjon som nylig har blitt lagt til parken, og tilbyr 11 karuseller for de yngste medlemmene av familien. Så, fra små barn til besteforeldre har Tivoli World noe for enhver smak.

Tivoli World – En av de største Tivoliparkene på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 577 016.
Nettside: www.tivolicostadelsol.com

Andre aktiviteter Costa del Sol
South Coast Quad Rentals
Beliggenhet: Ved Fuengirola.
Utleie, vann aktiviteter
Telefon: 676 771 120.
Nettside: www.rentaquad.com

Amorina 1934 S.L
Seiling & moro for hele familien.
Beliggehet: Ved Malaga.
Telefon: +34 626 711 000.

Aula del Mar
Beliggehent: Ved Malaga
Kom og besøk sjøen, sjøpark
Telefon: +34 952 577 784.
Nettside: www.auladelmar.info

Costasol Cruceros
Minicruse langs Costa del Sol.
Beliggehet: Ved Benalmadena, Malaga og Fuengirola.
Opplev kysten fra havet.
Telefon: +34 952 444 881.
Nettside: www.costadelsolcruceros.com

Ioe Marina
Båt utleie, nyt ferien fra havet.
Beliggenhet: Ved Benalmadena og P.Dep. Estepona.
Telefon: 952 447 567 / 952 806 980
www.ioemarina.es

Parasailing Fuengirola
Beliggenhet: Ved havnen i Fuengirola.
Paraseiling og andre vann aktiviteter.
Telefon: 630 131 234.

Leave a Reply

Your email address will not be published.