Fordelskortet

Cashback – Gratis fordelskort i Spania


CashBackCardVisste du at du kan få Cashback på mye av kostnadene på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Cashback Appen, får du penger igjen av det du bruker på fly, hotell, leiebil, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet.

Fordelskortet er gratis og er en del av verdens største handelsnettverk, og kan brukes i 47 land i hele verden. Kjente aktører som bookingsidene Expedia, Hotels.com, Rentalcars.com, sportsbutikken Decathlon, Spanias svar på Elkjøp MediaMarkt, kjøpesentrene El Corte Ingles, og den største butikkjeden Carrefour i Spania, er noen av trekkplastrene.

I Cashback Appen kan du se oversikt over hvilke bedrifter som tilbyr Cashback i hele verden. Slik at du enkelt kan velge de utsalgsstendene og nettsidene som tilbyr Cashback, og spare penger på ditt opphold i Spania.

Penger spart er penger tjent!

– Du får Cashback og shopping poeng på hver handel, i snitt 10-15% i totale medlemsfordeler.
– Medlemskortet ligger inne på Cashback Appen, så det holder å ha med mobilen.

Slik skaffer du deg fordelskortet helt gratis

 • 1. Klikk på denne linken. https://cbw.to/dqtdh5 Fyll deretter inn nødvendig kontaktinformasjon, samt huk av de 4 rutene nederst i registreringskjemaet. Får du regisreringsskjemaet opp på spansk, kan du enkelt endre språk til norsk ved å trykke på Espana, og velge Noruega i rullegardinen. Gjør dette innen du fyller inn feltene i kontaktskjemaet. Etter du har registrert deg vil du få en epost med brukernavn og passord.
 • 2. Last ned Cashback Appen på din telefon, og logg inn med ditt brukernavn og passord. Du finner Appen tilgjengelig for både Android og Iphone her: App Store og Google Play

 • 3. Etter at du har logget inn, får du tilgang til all informasjon ved bruk av kortet, oversikt over hvor det kan brukes, samt at du kan invitere andre personer til å bruke kortet med et tastetrykk.

 • 4. Har du spørsmål om fordelskortet, vil du på din egen side få tilgang til servicekontoret som kan hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha ved bruk av fordelskortet Cashback.  Vil du ha mer informasjon om fordelskortet Cashback innen du registrerer deg? Bruk kontaktskjemaet under for alle henvendelser.

   Ditt navn (obligatorisk)

   E-post (obligatorisk)

   Emne

   Melding