Flyktning utkledd som bilsete

Menneskesmuglerne viser stadig sine kreative evner når de krysser grensene med illegale flyktninger

Tekst: Bente Puig

Det vekket oppsikt da to marokkanske menneskesmuglere forleden forsøkte å smugle en afrikaner over grensen fra Marokko til den spanske enklaven Melilla. De kjørte i sin Renault 7. Da de ble stoppet av grensepolitiet var det tilsynelatende bare to menn i bilen, en i førersetet og en i passasjersetet.

Men ved nærmere undersøkelse viste det seg også å være en illegal flyktning i baksetet, utkledd som bilsete! Det vil si at i stedetfor å være foret med skumgummi, var baksetet foret med….menneske! Den unge mannen (20 år) er sendt til en flyktningeleir, mens de to marokkanske mennene er varetekstfengslet. Politiet kaller forsøket for nytenkende.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler