Flere enn 25% har åreknuter i Spania

Mer enn 25% av den voksne befolkningen i Spania har kronisk dårlig blodomløp i bena, med åreknuter som følge. Man regner med at så mange som 2,5 millioner har åreknuter eller tilløp til åreknuter i Spania.

Tekst: Bente Puig

Helsetilsynet i Spania melder at behandling av åreknuter er den femte mest utbredte behandlingen som gjøres i det offentlige helsevesen. I 2012 ble 14 118 pasienter operert for åreknuter i Spania. Hele 68% av pasientene som tas imot ved akutten, har lidelser som kan settes i sammenheng med kronisk dårlig blodsirkulasjon i bena.

Åreknutene varierer i størrelse, og kan være alt fra bittesmå «edderkoppnett» som skinner gjennom huden til store betente bulter. Åreknuter kan forebygges med daglig mosjon, men det finnes også gode behandlingsmetoder for å fjerne åreknutene.

Leiebil Spania – Garantert billigst
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler