Flamenco show på Solgården

Levi Fragell og jeg var på Solgården for å se på flamenco. Det var en avslutningsfest for en gruppe der. Det var en flott forestilling. Særlig hadde den minste mannen en fabelaktig rytmefølelse.

Tekst/Foto: Middelhavetsperle.com

Forestillingen gikk igjennom flere flamenco-sjangre, som opprinnelig, bare klapping og tramping, klassisk og rumba. Flotte farger, nydelige mennesker, fin musikk og begeistrede tilhørere. Og en fabelaktig god konferansier sørget for at de som hørte og så dette for første gang, kunne forstå reaksjonene til de mer erfarne.

Så endret forestillingen karakter, danserne begynte å be opp publikum, og Levi hvisket til meg at nå, nå måtte vi rømme. Jeg sendte en SMS etter ekspressdrosje, den kom, men hjelpen kom for sent…

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Plutselig sto den vakreste av danserinnene foran meg og bad meg opp. Og med hundre menneskers øyene på meg klarte jeg ikke å si nei. Så jeg måtte prøve å få mine stive bein til bevege meg i takt med henne – umulig. Løfte armene over hodet og svinge rundt – i takt med henne – en dårlig etterligning. Det eneste jeg fikk til var å sende et luftkyss. Det hadde jeg trent på med barnebarna. En dårlig avslutning for publikum mener nå jeg.

Men på scenen jeg fikk se disse vakre danserne på nært hold, og det var en stor opplevelse. Her er noen av bildene jeg tok med min iPhone.
Denne artikkelen er levert av bloggen Middelhavetsperle.com.
Leave a Reply

Your email address will not be published.