«Filmklubb Alfaz» Endelig norsk kino i Alfaz del Pi!

«Filmklubb Alfaz» er tilknyttet NKF (Norsk Film-klubbforbund), og benytter de gamle, ærverdige lokalene til Cine Roma i Calle del Huerto 5, bare et steinkast nedenfor Plaza Mayor.


I løpet av høstsemesteret 2012 vil vi vise gode, norske filmer og internasjonale stor filmer med norske under-tekster – HVER ONSDAG KL. 19.00.

Det braker løs med åpningsfest den 3. oktober, hvor du kan se en barnefilm, og et norsk drama senere på kvelden. Det blir blant annet lett servering ved inngangen.

I desember runder vi av året med jule_lmer for store og små, og blir interessen stor nok, er det også rom for ekstraoppsetninger, eldre perler, formiddags-matiné etc. Og selvsagt kommer årets kinohøyde-punkt til Alfaz: KON-TIKI!


Vi ønsker å skape en aktivfilmklubb, der brukerne selv kan være med å påvirke repor-toaret. På klubbens egen facebookside vil vi blant annet holde deg oppdatert om hvilke filmer som vises. Du finner dessuten vårt program i Aktuelt Spania.

Som medlem i “Filmklubb Alfaz” er du med på å sikre store og små på Costa Blanca et spennende kinotilbud. Som en bonus er medlemsskapet gyldig i alle filmklubber tilknyttet Norsk Filmklubbforbund!

Mer informasjon får du i Den norske bokhandelen. Der kan du også løse medlemsskap og kjøpe billetter. Eller du kan gjøre det direkte i Cine Roma før visning.Denne artikkelen har tidligere blitt publisert i Aktuelt Spania 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.