Fikk blåhai på kroken

Hobbyfiskeren Abel Bautista fra Carlet i Ribera de Duero fikk kjempenapp på sin fisketur til Cullera i Valencia søndag 29. april.

Tekst: Bente Puig

Han fikk nemlig en blåhai på kroken. Hele tre meter lang og 150 kilo tung. To timer tok det før haien måtte gi opp kampen. Store folkemengder bivånet hendelsen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

– På kvelden søkte jeg på internett for å se om det er vanlig med blåhai utenfor Cullera. En blogger fortalte han hadde sett haien, men jeg tror jeg er den eneste som har klart å fiske en blåhai med fiskekrok, og det uten å ryke snøret. Jeg har spurt i flere sportsbutikker i området og de sier at de aldri har hørt om lignende, sier den fornøyde fiskeren til avisen Información.

Abel Bautista er en ivrig hobbyfisker. Det var sammen med sin kjæreste han denne søndagen reiste for å prøve fiskelykken fra moloen i El Brosquil. Bautista har sin egen måte å fiske på. Han bruker store fiskekroker med store agn, og dykker ned for å feste agnet til kroken. Denne søndagen brukte han en karpe som agn. Ti minutter etter var haien på kroken.
Leave a Reply

Your email address will not be published.