Fiberoptikk til Alicante

Generaldirektøren for Telefonica i regionene Valencia, Murcia og Balearene, Javier Castro, åpnet pressekonferansen i Alicante-prosjektet den 19. juli med å informere om at det vil bli lagt inn fiberoptikk i hele Alicante.

Tekst: Bente Puig

”Det første prosjektet vil allerede vaere ferdig i desember”, sier han. ”Vi har valgt ut de stedene der det er størst behov, som Los Barrios de San Blas, San Gabriel, Babel og der de provinsiale partilederne sitter. «Vi vet jo at både Biltilsynet og flere offentlige kontorer ligger i disse sonene, og dette vil gjøre alt dataarbeid både lettere, raskere og mer tilgjengelig», sier direktøren videre.

Leiebil Alicante – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania

«Vi skal investere mer enn 65 millioner euro, noe som vil gi oss 700 nye arbeidsplasser. Arbeidsplassene blir innen datasektoren, og omfatter dataingeniører, spesialister innen installasjon, konstruksjon og det som har med kommersialisering av nettet å gjøre. Det vil bli stillinger på heltid og deltid”, sier Javier Castro til avisen El Mundo.

”Til stor glede for arbeidsledige i Alicante”, sier borgermester Sonia Castro glad. ”Alicante er valgt som påfølgende
by etter Madrid, Barcelona og Valencia”, sier direktøren, der han i samarbeid med borgemester Sonia Castro har jobbet dette frem. ”Det er lettere å legge inn fiberoptikk”, sier generaldirektøren, ”fordi det ikke er nødvendig å legge ned
kabler i bakken”. Direktøren lover at alt arbeidet vil være ferdig i 2014. ”Da vil Alicante være en av de mest oppdaterte byene i Spania innen telekommunikasjon, og dette vil også ha sin betydning for oppdatering av renovasjon, av all type infrastruktur, og dette vil gi en hastighet mye høyere enn vi har i dag”, avslutter Generalsekretæren
for Telefonica.
Leave a Reply

Your email address will not be published.