Fettfjerning uten kirurgiske inngrep

Bli kvitt overflødige centimetre uten å løfte en finger. En ny metode gjør dette mulig uten kirurgiske inngrep. Med et avansert ultralydsystem garanterer produsenten en reduksjon på en til to centimeter per behandling.

TEKST: BENTE PUIG

Rosario ved Rochas Frisør i Alfaz har tatt i bruk metoden, og kan vise til flere gode resultater. For at folk skal skjønne hva den nye metoden går ut på, er første behandling gratis. Det garanteres umiddelbare resultater fra første stund, rundt en til to centimeters reduksjon.
– Man bør gjøre ti behandlinger per område, og ikke overstige denne grensen, sier Rosario,
– ønsker man å fortsette bør man ta en pause på en måned, ellers blir det for stor påkjenning for nyrene og kroppen.
– Behandlingen består av tre faser på tyve minutter. Den første fasen er en lavfrekvens ultralydbehandling som frigjør noradrenalin og knuser fettcellene.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Andre fase er en muskeltoner for å absorbere den frigjorte energien fra fettcellene. Tredje fase er en drenasje for å drenere bort fettcellene, forklarer Rosario som understreker at behandlingen er hundre prosent maskinell uten noen form for manipulering, noe som gjør behandlingen sikker. Programmet og behandlingsmetoden er utviklet av leger og er nøye testet før den ble lansert på markedet. Aller først måles ønsket område.

Undertegnede valgte å behandle lårene, et godt egnet område for denne type behandling. Ellers kan stort sett hele kroppen behandles. Rosario tar mål av lårene, og streker opp eksakt målbåndets plassering. Dette for å kunne gi eksakte mål før og etter behandling. Apparatet står midt på gulvet i behandlingsrommet. Flere elektroder og plaketter står oppstilt på rekke og rad. Hver plakett smøres med ultralydgele før den plasseres på ønsket sted på kroppen. I alt åtte plaketter og fem elektroder blir benyttet i behandlingen.
– Nå starter jeg første fase, sier Rosario,
– si fra når styrken er bra. Det høres tynne pulserende pip fra ultralyden, og småprikking i huden som blir sterkere idet styrken økes. Det kribler i huden, ikke ubehagelig, men uvant. I tyve minutter skal ultralyden bearbeide fettcellene i området. Forbrenningsprosessen øker og man vil merke økt tissetrang da bearbeidede fettceller finner veien til urinblæren.

Man blir vant til kriblingen, og styrken kan økes underveis. I neste fase kjenner man at ultralyden arbeider rett på muskulaturen. Musklene trekker seg sammen og slapper av omhverandre, som en latmannsvariant av styrketrening. Også her kan styrken økes etterhvert slik at effekten blir større. Rosario tar av elektrodene og setter dem på nye punkter. En på hver håndbak, på lår, legger, mage og korsrygg. En roterende banking kjennes på alle punktene, kroppsdelene begynner å bevege på seg med små rykninger.

På dette punktet er urinblæren så full at dreneringen kan oppleves noe ubehagelig, men det er på inget tidspunkt vondt. Rosario fjerner alle elektroder og plaketter, tørker av overflødig gele og renser apparatet nøye. Et toalettbesøk er prekært når man er ferdig med behandlingen, en kan virkelig kjenne hvordan nyrene jobber. De neste 72 timene er det viktig å drikke mye vann for å hjelpe til med renselsen.

Målbåndet plasseres på akkurat samme sted som før behandlingen, og tallene viser et tap på hele to centimeter per lår. At det virker er det dermed ingen tvil om, og vil en fortsette behandlingene er det heller ikke noe stort innhugg i privatøkonomien.

Det koster ikke stort mer enn en klipp og føn. Ønsker du mer informasjon om fettfjerning uten kirurgi, ta kontakt med den norsktalende Rosario på telefon 965887324.
Leave a Reply

Your email address will not be published.