Ferrer innviet ny paseo i Javea

Tennisspilleren Davíd Ferrer, nummer 4 i ATP, har satt hjembyen Javea på verdenskartet. Den kommunale regjeringen ønsket å gjøre noe til gjengjeld, og oppkalte nylig den nye paseoen etter tennisesset: «Passeig del tenista David Ferrer». Ferrer var tilstede under innvielsen sammen med delstatspresidenten i Valencia Alberto Farbra og ordfører i Javea José Chulvi.

Tekst: Bente Puig

Et stort antall innbyggere i Javea var tilstede ved den høytidelige innvielsen, og ordføreren hyllet Ferrer: «han er den beste ambassadøren for Javea». En ydmyk Ferrer gjengjeldte takken: «Dere har ingenting å takke meg for fordi jeg er stolt av å være «Xabiero» (red. person fra Xabia/Javea), jeg er denne byen evig takknemlig». At paseoen har fått hans navn, ser tennisspilleren på som den største hyllesten noen har gjort han. «Siden jeg var tre år gammel har jeg lekt og spasert på l´Arenal, og nå bærer den mitt navn, det er heftig».

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

El paseo de l´Arenal har ligget så og si brakk de siste tyve årene. Nå har paseoen fått ordentlig dekke, lys og et moderne preg. Arbeidet har tatt fire måneder, og har kostet 1,5 millioner finansiert av delstatsregjeringens «plan confianza» for utbygging og opprustning av offentlige områder i Valenciaregionen.
Leave a Reply

Your email address will not be published.