Feedburner – Lar leserne abonnere på Bloggen din

Hva er Feedburner? Det er en av de mest brukte og betrodde feed styringssystemer på internett i dag. Feedburner eies av Google, og øker i popularitet hver eneste dag!

RSS Feeds: RSS-feed blir brukt av flere og flere nettsteder som lar leserne abonnere på innholdet og bli oppdatert med innhold som er lagt til bloggen med jevne mellomrom. Videre, hvis bloggen tilbyr RSS-feeds, er sjansen stor for at andre nettsteder som liker innholdet kan ønske å bruke innholdet på sin plattform, og dermed kjører gratis trafikk til bloggen/ nettsiden din i bytte.

Hvorfor Feedburner?

  • Feedburner gjør at du holder orden på alle de menneskene som valgte å følge bloggen din og lese innholdet.
  • Feedburner lar deg vite hva leserne søker etter, og som bloggen er den mest populær blant leserne.
  • Feedburner hjelper deg med å spore innholdets popularitet og finne ut hvilket innhold som er mest populært.
  • Feedburner tilpasser brukeropplevelsen ved å gi dem muligheten til å velge den måten de ønsker å motta oppdateringer. E-post abonnementer er et populært valg som de leverer direkte i abonnentens innboks.


Ved å opprette en konto med Feedburner, og legge til koden på bloggen din, slik at besøkende kan abonnere på tjenesten, kan du markedsføre din blogg effektivt og kommunisere med målgruppen på den mest kostnadseffektive måten. Og det aller beste, du har tilgang til statistikk som vil hjelpe deg å spore brukeradferd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *