EU krever høyere moms og pensjonsalder i Spania

EU-kommisjonen har nylig bedt Spania om å øke momsen og miljøavgiftene, og da spesielt på drivstoff, samt forhøye pensjonsalderen.

Tekst: Bente Puig

EU mener det er vanskelig for Spania å nå målet om et underskudd på kun 2,8% av BNP i 2014, når underskuddet var 6,7% av BNP i 2012. Underskuddet var større enn beregnet. Derfor ber de nå om nye tiltak.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

EU mener at økningen av momsen i september i fjor fra 18 til 21%, og 8 til 10% på redusert moms, har forbedret det spanske skattesystemet. De mener at Rajoys reformer nå begynner å gi resultater. Regjeringen p`sin side velger å ikke røre avgiftene foreløpig.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler