Er det virkelig noen som sender postkort i disse dager?

Det må være mange år siden jeg sendte et kort i posten. Det er i det hele tatt bare unntagelsesvis at jeg har noe med posten å gjøre i det hele tatt. Da jeg kom i arbeid på åtti-tallet var det faks som gjaldt. Litt ut på nitti-tallet gikk vi over til mail og nå skjer alt over mobilen, både fax, mail og meldinger.

Tekst/foto: Middelhavetsperle.com

Jeg sendte et brev da jeg var hjemme i Norge og. Men det stressa meg virkelig. Både konvolutt og frimerke og postkasse var et styr å reise rundt å finne på Stange.

Så det var en rar følelse å gå med prospektkortet opp i Villajoyosa. Jeg gikk inn i en tobakksbutikk (det er de som selger frimerker i Spania) og ba om et for Norge. Og fikk et til 0,75€. Merkelig billig, bare omtrent halvparten av de omtrent ni kroner vi betaler innenlands i Norge.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Den eneste postkassa jeg vet om i Villajoyosa står på Generalitets-plassen. Det var nesten litt magisk dette å putte et kort inn i denne gule metallsøyla, og at kortet senere dukker opp i bursdagsselskapet hos et barnebarn hjemme i Norge. Så jeg tok likså godt et bilde, av denne handlingen som var så sentral da jeg vokste opp.

Det var forbausende enkelt og billig å sende post her i Villajoyosa. Merkelig håndfast og manuelt –
– så herlig forrige århundre!

Dette innlegget er levert av bloggen Middelhavetsperle i Villajoyosa.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler