Ennå en sesong med hjelp

Callosa – prosjektet går sin gang og nå blir det den syvende sesongen som Karin, kona mi, og jeg samler mat og klær og kjører topp til presten i Callosa. Jeg må si at dette har vært hyggelig og vi har gjennom åra fått mange godord av dem vi hjelper.

Den norske kolonien på Costa Blanca har vært helt enestående: Ungene på DNSCB skolen samlet inn et stort lass med julegaver til de fattige ungene og ved skoleslutt samlet de igjen sammen klær, matvarer og penger. Utrolig bra gjort. Klubben Vino Gastro har flere ganger gitt oss store kontantbeløp og flere personer har gitt oss anonyme gaver. Likeledes får vi varer som er gått ut på dato fra flere supermarkeder på Costa Blanca, ifølge presten i Callosa, har denne hjelpen gjort mye for å holde disse menneskene i live.

Ny sesong med flere turer.
Vi setter nå igang igjen og samarbeider som før med hjelpeorganisasjonen Caritas og presten, Javier Garcia. Slik drives Callosaprosjektet: Vi tar imot det vi får av klær, ulltepper og matvarer. Dette kjører vi opp til Callosa. Får vi penger, kjøper vi inn varer på Aldi, får kvittering og tar denne med til presten som kvitterer for mottak. Her er ingen utgifter til bensin, lønn eller noe annet. Det som kommer inn går ut. Enkelt og oversiktelig.

SÅ HÅPER VI AT DERE IGJEN VIL GI OSS EN HÅNDSREKNING SLIK AT VI KAN DRIVE VIDERE.Denne artikkelen er tidligere publisert i Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.