En hyllest til Simon & Garfunkel

Norges Korforbund og Erland Dalen ønsker alle velkommen til korprosjektet ”En hyllest til Simon & Garfunkel”. Etter sukssesn med ”Abba for Damer” er det nå klart for et nytt prosjektkor. Nå har du sjansen til gjenhør med slagere som ”Bridge over troubled water”, ”Mrs. Robinson” og ”Sounds of Silence” med kor og profesjonelt band.Bli med og syng slagere og kjente og kjære sanger av en av pophistoriens mest betydningsfulle duoer, Simon & Garfunkel. Koret er åpent for alle aldre, menn og kvinner og alle nasjoner.

Tekst: Bente Puig

Første øvelse er 16 17 & 18 november i Centro Social y Cultural i Albir. Der blir noter utlevert og sangerne får også øvingsfiler. Neste øvelser i 18 19 og 20 januar i 2013. Konserter blir 2. mars i Casa Cultura i forbindelse med korfes¬tivalen Canta Costa Blanca.

Det er ikke krav at man har sunget i kor før, her blir det gitt opplæring og viktigs er at man har lyst til å synge. Denne gangen kan også menn bli med og de oppfordres til å synge fordi de har meget godt av det. Det er forskning nå som forteller at det er helsefremkallende å synge.

”En hyllest til Simon & Garfunkel” har vært en sukess med flere hundre sangere og enda flere publikummere på Sørland¬et, Oslo, Hedmark og Oppland. Alle disse sangere i Norge er invitert ned til Spania for å være med på det internasjo¬nale prosjektkoret på Costa Blanca.

Intersserte sangere kan gå inn på kor. No og klikke seg inn på aktiviteter for å melde seg på elektronisk. Alternativt kan man henvende seg til medmusikalsk ansvarlig José Antoni Rubio og medar¬rangør Anne Lindberg for påmelding og spørsmål.
Jose Antonio Rubio : tobehappy4@ya¬hoo.es Anne Lindberg anne@belmonte.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.