Elever anlegger kjøkkenhage i Alfaz del Pi

Elever fra gartnerlinjen ved instituttet l´Arabí er ute i praksis og får bruke den kommunale tomten/ parken Los Carrascos til å dyrke.

Tekst: Bente Puig

Det har alltid vært et godt samarbeide mellom skolen og rådhuset i Alfaz del Pi, og nå melder ordfører Vicente Arqués om muligheten for å lage fl ere økologiske kjøkkenhager på samme område i Albir, til bruk og nytte for beboerne i denne kystkommunen. Ordføreren besøkte nylig tomten der 16 elever var i praksis.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Tomten ligger i Pla de la Serra, Albiråsens høyeste punkt. Den er på 10.000 m2. Rådhuset studerer nå muligheten for å anlegge flere kjøkkenhager i denne parken. Per i dag fi nnes 42 slike kjøkkenhager i nærheten av sentrum i Alfaz del Pi, og den kommunale regjeringen har lovt å anlegge minst like mange i Albir.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler